Möt oss

Kristin Westberg

Blev under studier på Stockholms Universitet introducerad till finansvärlden genom att arbeta med pensionslösningar hos Trygg Hansa. Arbetade efter avslutade studier med rekrytering inom ekonomi och finans för att sedan komma tillbaka till finansvärlden som rådgivare. Var 2010 med och grundade Real Finans och Försäkring. Är Swedsec- och Insuresec-licensierad.
Tillbringar som före detta sjöofficer fritiden ute på sjön eller nära naturen med familjen.
Är även aktiv scoutledare.

Fredrik Lanner

Civilekonom. Tillbringade 13 år i USA för att kombinera finansstudier med golf. Arbetade sedan bl.a. på världens största fondbolag, Fidelity Investments, och US Bank samt som finansanalytiker inom investment banking. Har även arbetat som universitetsföreläsare inom Corporate Finance. Var 2010 med och grundade Real Finans och Försäkring.  Är Swedsec- och Insuresec-licensierad i Sverige och har erhållit NASD Series 7 och 63 i USA. Har även skrivit boken ”Pensionsboken - Den enkla vägen till en bättre pension”.
Spelar på fritiden gärna golf och tennis.

Ricard Nylund

Civilekonom. Har hela livet haft ett stort intresse för finansvärlden, vilket gjorde att studievalet var självklart. Studerade finans vid Lunds universitet och började under denna tid arbeta med försäkringar på Trygg Hansa parallellt med studierna. Arbetar sedan 2014 som finansiell rådgivare. Är Swedsec- och Insuresec-licensierad.
Spenderar fritiden i skidbacken eller med båtliv på västkusten.