Möt oss

Kristin Westberg
Blev under studier på Stockholms Universitet introducerad till finansvärlden genom att arbeta med pensionslösningar hos Trygg Hansa. Arbetade efter avslutade studier med rekrytering inom ekonomi och finans för att sedan komma tillbaka till finansvärlden som rådgivare. Var 2010 med och grundade Real Finans och Försäkring. Är Swedsec- och Insuresec-licensierad.
Tillbringar som före detta sjöofficer fritiden ute på sjön eller nära naturen med familjen. Utbildare inom olika ledarskapsutbildningar inom scouterna. Tränar på fritiden och då gärna judo.

Fredrik Lanner
Civilekonom. Tillbringade 13 år i USA för att kombinera finansstudier med golf. Arbetade sedan bl.a. på världens största fondbolag, Fidelity Investments, och US Bank samt som finansanalytiker inom investment banking. Har även arbetat som universitetsföreläsare inom Corporate Finance. Var 2010 med och grundade Real Finans och Försäkring. Är Swedsec- och Insuresec-licensierad i Sverige och har erhållit NASD Series 7 och 63 i USA. Har även skrivit boken ”Pensionsboken - Den enkla vägen till en bättre pension”.
Spelar på fritiden gärna golf och tennis.

Johan Järlefelt
Dubbel examen i International Business; Filosofie Kandidatexamen med huvudområde Företagsekonomi och Filosofie Kandidatexamen inriktning Internationella Affärer. Dedikerade livet från fem års ålder till ishockey vilket ledde till spel på elitnivå. Studerade heltid på Linnéuniversitetet parallellt med professionell ishockey innan finans hemma i Stockholm lockade mer. Intresset för finans och ekonomi fanns med från tidig ålder och växte ytterligare under universitetstiden. Är Swedsec- och Insuresec-licensierad.
Fritiden fylls ut med sport där ishockey, fotboll och golf är favoriterna.