Real Finans och Försäkring grundades 2010 och erbjuder finansiell rådgivning i hela Sverige med kontor i Stockholm.

Vi hjälper privatpersoner och företag att planera för en tryggare finansiell framtid. Vårt mål är att du ska vara så nöjd att du rekommenderar oss till dina vänner och bekanta. Detta uppnår vi genom kunskap, engagemang och relation i vår kontinuerliga rådgivning till dig.

Vi vill säkerställa att du får den ekonomiska framtid som du kan uppnå. Vi hjälper dig att utvärdera din finansiella plan samt dina nuvarande placeringar och pensioner så att vi tillsammans kan optimera just din situation.

Genom vår helhetsrådgivning säkerställer vi att inga områden glöms bort. Vi analyserar ditt kapital, pension, försäkringar, skattesituation och eventuella nödvändiga juridiska dokument som testamente, samboavtal och framtidsfullmakt m.m.

Real Finans och Försäkring har tillstånd att bedriva försäkringsförmedling och står under tillsyn av Finansinspektionen. Dessutom agerar vi som anknutet ombud till Alpcot. Alla rådgivare är både Swedsec och Insuresec licensierade för din trygghets skull.

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa rådgivning till våra kunder. Det må låta stort, men för oss är det en självklarhet. Vi ställer höga krav på våra rådgivare gällande både kunskap och service. Hos oss hoppas vi att du känner dig trygg, informerad och att du är på väg att nå dina ekonomiska mål.

Varje kund har sin dedikerade rådgivare.

Relationen är nyckeln i vår rådgivning.

KONTAKTA OSS