2021-12-09

Real Finans och Försäkring ansluter sig till Tydliga

Tydliga har idag 400 försäkringsförmedlare, investeringsrådgivare och assistenter som medlemmar. Fördelade på 60 orter och 130 lokalkontor företräder dem över 300 000 kunder och levererar hela 4 miljarder kr tillsammans i premier till spar- och försäkringsbolagen.

Genom att vara med i Tydliga kan vi på Real erbjuda dig som kund rabatterade priser på olika försäkringar såsom till exempel tjänstepensioner, sjukförsäkringar, sjukvårdsförsäkringar mm.

Tydliga upphandlar, paketerar och administrerar depå- och försäkringslösningar från samtliga leverantörer på marknaden. Genom att vara med hos Tydliga kommer dessa upphandlingar dig som kund tillgodo och vi på Real kan många gånger sänka kostnaderna på dina försäkringar.

Tydligas 400 försäkringsförmedlare, investeringsrådgivare och assistenter är fria. De är medlemmar och inte anställda i Tydliga. Det innebär att vi även fortsättningsvis kan jämföra produkterna med olika aktörer och låta dig som kund välja. Det ger dig den lösning du både behöver och önskar. Nu till ett tydligt pris.

Vill du veta mer om vad detta innebär för just dig så kontakta din rådgivare

Tillbaka